ʻaoʻao_banner

Nūhou

7 Nā kumu kūpono no ke aha e hoʻonani ʻia ai kāu Windows kaʻa

1.Effect-hōʻike

ʻO kāu kaʻa kahi mea nui o kou ola.ʻO kaʻoiaʻiʻo, ʻoi aku ka nui o kou manawa e hoʻokele ai ma mua o kou hana ma ka home.ʻO ia ke kumu he mea nui e hōʻoia i ka ʻoluʻolu a me ka ʻoluʻolu o ka manawa i loko o kāu kaʻa.

ʻO kekahi o nā mea a ka poʻe e nānā ʻole ai e pili ana i kā lākou kaʻa ʻo ia ka uhi pukaaniani.He mea maʻalahi kēia i ka lawe ʻana.Ma hope o nā mea a pau, hele pololei mai ka hapa nui o nā kaʻa mai ka hale hana me nā aniani aniani, no laila ʻaʻohe kumu e noʻonoʻo nui ai.

Inā ʻaʻole i hele mai kāu kaʻa me ka pena, pono ʻoe e mālama iā ʻoe iho a i ʻole e noho me ka lā ma kou alo.

Ke nānā nei kēia ʻatikala i nā pono o ka uhi ʻana i ka puka makani.E hoʻomau i ka heluhelu e ʻike i nā kumu e hoʻohui nui ai kēia huahana maʻalahi i kāu ʻike hoʻokele.

2
4
5

1.UV Palekana
Hiki i ke kiʻi ʻoniʻoni ke ālai i ka nui o nā kukuna UV-A a me UV-B, ʻo ia nā kumu nui o ka pōʻino i ka ʻili a me nā maka.ʻO ka lōʻihi o ka ʻike ʻana i nā kukuna UV hiki ke alakaʻi i ka sunburn, ka ʻelemakule mua, ka maʻi maʻi ʻili, a me ka mumū o ka maka a me ka cataracts.Hiki i ke kiʻi ʻoniʻoni ke hōʻemi nui i kēia mau pilikia a pale i ke olakino o nā mea hoʻokele a me nā kaʻa.
 
2.Window Protection
Hiki i ke kiʻi aniani ke hoʻemi i ka pōʻino i hana ʻia e nā kukuna UV, ka wela, a me ka lā i nā mea o loko o ke kaʻa.ʻO ka lōʻihi o ka ʻike ʻana i ka lā hiki ke hoʻopau i nā kala a me ka ʻelemakule o nā mea i loko o nā noho o ke kaʻa, dashboard, a me nā mea ʻē aʻe o loko.Hiki i ke kiʻi pukaaniani ke hoʻolōʻihi i ke ola o nā mea hoʻonani o loko.
 
3. Palekana Pilikino a me ka ʻaihue
Hiki i ke kiʻi ʻoniʻoni ke ālai i ka nānā ʻana o nā poʻe ʻē aʻe i ke kaʻa, e hāʻawi ana i ka palekana pilikino maikaʻi aʻe.He mea maikaʻi loa kēia no nā mea nona nā kaʻa a me nā poʻe kaʻa, ʻoi aku hoʻi ma nā wahi kaʻa a i ʻole nā ​​​​kaʻa paʻa, no ka mea, hāʻawi ia i kahi ʻike hoʻokele palekana a ʻoluʻolu hoʻi.Eia hou, hiki i ka puka aniani ke pale aku i ka poʻe ʻaihue e nānā i nā mea waiwai i loko o ke kaʻa.
 
4.Heat and Energy Efficiency
Hiki i ke kiʻi ʻoniʻoni ke hoʻemi i ka nui o ka ikehu o ka lā e komo i ke kaʻa, a laila e hoʻohaʻahaʻa i ka mahana o loko.He mea koʻikoʻi kēia no ke kaʻa ʻana i nā mahina kau wela a me nā wahi wela.ʻO ke kiʻi ʻoniʻoni e hoʻemi ana i ka hana wela i loko o ke kaʻa, hoʻemi i ka hilinaʻi ʻana i ka ʻōnaehana ea, hoʻomaikaʻi i ka pono o ka wahie, a mālama i ka hoʻohana ʻana i ka wahie.
 
5. Ho'ēmi 'ālohilohi a me ka palekana hoʻokele
Hiki i ke kiʻi ʻoniʻoni ke hōʻemi pono i ka ʻālohilohi mai ka lā, nā kukui o ke kaʻa, a me nā kumu kukui mālamalama ʻē aʻe.Hāʻawi kēia i ka ʻike kaʻa ʻoi aku ka maikaʻi, hōʻemi i nā wahi makapō, a hoʻemi i ka pilikia o nā ulia.ʻOi aku ka maikaʻi o nā mea hoʻokele e nānā i ke alanui ma lalo o nā kūlana ʻālohilohi, hoʻonui i ka palekana.
 
6.Glass Palekana
Hiki i ke kiʻi ʻoniʻoni ke hoʻoikaika i ka ikaika o ke aniani, ʻoi aku ka paʻakikī o ka haki ʻana.I ka wā o kahi pōʻino, hiki i ke kiʻiʻoniʻoni ke pale i ke aniani mai ka haki ʻana i nā ʻāpana ʻoi, e hōʻemi ana i ka pōʻino o ka poʻe kaʻa.Eia kekahi, hāʻawi ke kiʻi pukaaniani i ka pale hou aku i ka ʻaihue, ʻoiai ʻoi aku ka paʻakikī o ka haki ʻana i ke aniani.
 
7.Energy Saving
Hiki i ke kiʻi pukaaniani ke kōkua i ka hōʻemi ʻana o ka wela i loko o ke kaʻa, a laila e hōʻemi i ka ukana ma ka ʻōnaehana ea.Hiki i kēia ke hoʻohaʻahaʻa i ka manawa hana a me nā koi mana o ka ea ea, e hopena i ka wahie a i ʻole ka mālama ʻana i ka ikehu.ʻOi aku ka maikaʻi i ka wā kaʻa lōʻihi a i ʻole ka wā wela.

2.Superior-Heat-Rejection
3.Crystal-Clear-VLT
6.UV-Hoole

ʻO ka hōʻuluʻulu manaʻo, hiki ke hāʻawi i nā pono like ʻole o ka hoʻopili ʻana i ka puka aniani i ke kaʻa, e like me ka pale ʻana o UV, ka pale ʻana i nā mea o loko, ka pilikino a me ka pale ʻana i ka ʻaihue, ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ka wela, ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ka ʻālohilohi, a me ka palekana o ke aniani.ʻAʻole ia e hoʻomaikaʻi wale i ka hoʻokele a me ka hōʻoluʻolu o ka holo ʻana akā hoʻomaikaʻi pū i ka palekana o ke kaʻa ʻoiai e pale ana i ke kaʻa a me ke olakino o nā mea e noho ana.

7

Ka manawa hoʻouna: Jun-02-2023