ʻaoʻao_banner

Nūhou

Pehea ka nui o kāu ʻike e pili ana i ke kiʻi ʻoniʻoni keʻokeʻo a ʻeleʻele?

ʻO ke kiʻi ʻoniʻoni keʻokeʻo a ʻeleʻele he ʻano mea kiʻiʻoniʻoni i hoʻopili ʻia i nā kukui mua o nā kaʻa.Hana ʻia ia me nā mea polymer kūikawā e hana i kahi kiʻiʻoniʻoni lahilahi ma ka ʻili o nā kukui o ke kaʻa.

ʻO ke kumu nui o kēia kiʻiʻoniʻoni e hoʻololi i ke ʻano o nā kukui mua o ke kaʻa, e hoʻololi iā lākou mai ko lākou keʻokeʻo maoli a i ʻole ke kala ʻeleʻele.Hiki iā ia ke hoʻohui i kahi hiʻohiʻona pilikino i ke kaʻa, e ʻike ʻia he ʻoi aku ka haʻuki a ʻokoʻa paha.

ʻO ke kiʻi ʻoniʻoni poʻo keʻokeʻo a ʻeleʻele kekahi mau mea maikaʻi a noʻonoʻo.Loaʻa nā pōmaikaʻi i ka hoʻonohonoho maʻalahi a me ka wehe ʻana, ke kumu kūʻai haʻahaʻa, a me ka pale ʻana i nā kukui ma ka hōʻemi ʻana i ka pōʻino mai nā kukuna UV, ka lepo, a me nā pōhaku.Eia nō naʻe, he mea nui e hoʻomaopopo i ka hoʻohana ʻana i ke kiʻi ʻoniʻoni poʻo e hoʻopilikia i ka ʻōlinolino o nā kukui a me ka hoʻopuehu ʻana o ka mālamalama.Eia kekahi, loaʻa paha i kekahi mau ʻāina nā lula a me nā kapu e pili ana i kēia mea hoʻololi, no laila he mea nui e hoʻomaopopo i nā kānāwai kūloko a me nā lula ma mua o ka hoʻokomo ʻana.

He mea koʻikoʻi ka hoʻomaopopo ʻana i ka hoʻololi ʻana i ke kala o nā kukui mua o ke kaʻa hiki ke hoʻopili i ka ʻike a me ka palekana.Inā hoʻohana ʻoe i ke kiʻi ʻoniʻoni poʻo White a ʻEleʻele a i ʻole nā ​​huahana like, e mālama pono lākou i nā lula kūloko a mālama i nā hana hoʻokele palekana i ka wā e hoʻohana ai.

第十一期(白变黑灯膜) (4)

Nā hana:

1. Ma mua o ke kau ʻana

ʻAʻohe pale, maʻalahi e hōʻino i ke kaʻa kumu

Ma hope o ke kau ʻana

Pale ʻia mai nā ʻōpala a me ka abrasion, hoʻomaʻamaʻa i ke ʻano o nā kukui.

2.Scratch a me ka abrasion kū'ē

ʻAʻohe makaʻu i nā mea ʻoi, pale kūpono i ka pōʻino o nā kukui mai nā mea ʻoi.

3.Super hikiwawe

ʻO Super stretchy, e hoʻihoʻi i hope, a maʻalahi loa.

ʻO nā mea TPU me kahi ʻano palupalu, like me ka pepa, kūpaʻa i ka lā, ʻaʻohe ʻōhū.

4.high quality TPU mea

He kūpono ka nui a ʻaʻole waiho nā mea TPU kiʻekiʻe i nā ʻāpana o ke kolu ke ʻoki ʻia.

5.Grit kū'ē

Kāohi i ka ʻakaʻaka ʻana o ka hale kukui ma ka lele ʻana i ka lepo i ka wā e neʻe ai ke kaʻa.

6.Easy e holoi

ʻO ka hydrophobicity ikaika o ke kiʻiʻoniʻoni e maʻalahi ka hoʻomaʻemaʻe ʻana no ka mea ua hoʻemi ʻia ka paʻa o ka ʻōpala a me nā kulu manu.

7. E hoʻomau ka kiʻiʻoniʻoni i ka maopopo inā ʻaʻohe kukui UV (ka lā).

8. E hoʻololi ke kiʻi ʻoniʻoni kaʻa kaʻa mai ke aniani a ʻeleʻele i ka lā ma muli o ka ikaika o UV, a ʻaʻole e hoʻopilikia i ka māmā o nā kukui i ka pō, no laila e hōʻoiaʻiʻo ai i ka palekana o ka hoʻokele.

第十一期(白变黑灯膜) (2)
第十一期(白变黑灯膜) (1)
第十一期(白变黑灯膜) (6)
7

Ka manawa hoʻouna: Mei-25-2023