ʻaoʻao_banner

Nūhou

He aha ka waiwai o ke kiʻi kūkulu hale?

https://www.bokegd.com/paint-protection-film/

ʻO ke kiʻi ʻoniʻoni he kiʻi ʻoniʻoni polyester composite multi-layer, i hana ʻia ma ka multi-layer ultra-thin high transparent polyester film ma ke kala ʻana, Magnetron sputtering, laminating a me nā hana ʻē aʻe.Ua hoʻolako ʻia me kahi kāʻei kākoʻo, i hoʻopili ʻia ma ka ʻili o ke aniani hale e hoʻomaikaʻi i ka hana o ke aniani, i loaʻa iā ia nā hana o ka pale wela, ka wela wela, ka mālama ʻana i ka ikehu, ka pale ultraviolet, hoʻonani i ka helehelena, pale pilikino, pahū, palekana a me ka pale.

1
4
3

ʻO nā mea i hoʻohanaʻia i ka hana kiʻiʻoniʻoni e like me ke kiʻi puka makani kaʻa, i hanaʻia me ka polyethylene terephthalate (PET) a me ka polyester substrate.Hoʻopili ʻia kekahi ʻaoʻao me kahi ʻaoʻao anti scratch (HC), a ʻo kekahi ʻaoʻao i hoʻolako ʻia me kahi papa adhesive a me kahi kiʻiʻoniʻoni pale.ʻO ka PET kahi mea me ka paʻa ikaika, ka paʻa, ka pale ʻana i ka wai, ke kiʻekiʻe a me ka haʻahaʻa haʻahaʻa.He akaka a maopopo, a lilo i kiʻiʻoniʻoni me nā ʻano like ʻole ma hope o ka uhi ʻana i ka metallization, Magnetron sputtering, interlayer synthesis a me nā kaʻina hana ʻē aʻe.

2.UV-Pai

1.UV kū'ē:

Hiki i ka hoʻohana ʻana i nā kiʻiʻoniʻoni ke hoʻemi nui i ka hoʻouna ʻana i ka wela o ka lā a me ka mālamalama ʻike ʻia, a kāpae i kahi kokoke i 99% o nā kukuna ultraviolet ʻino, e pale ana i nā mea āpau i loko o ka hale mai ka pōʻino a i ʻole nā ​​​​hoʻoweliweli i ke olakino i hoʻokumu ʻia e ka radiation ultraviolet no nā kamaʻāina.Hāʻawi ia i ka pale maikaʻi no kāu mau lako hale a me nā lako.

1.Visual-Enhancement

2. Heat insulation:

Hiki iā ia ke ālai ma luna o 60% -85% o ka wela o ka lā a kānana pono i ka mālamalama ikaika.Ma hope o ka hoʻokomo ʻana i nā kiʻi ʻoniʻoni insulation hale, hiki i ka hoʻāʻo maʻalahi ke hōʻike e hiki ke hoʻemi ʻia ka mahana a hiki i 7 ℃ a i ʻole.

5

3. Mālama i ka pilikino:

Hiki i ka hana kuanaʻike hoʻokahi ala o ke kiʻi kūkulu ke hoʻokō i kā mākou pono ʻelua ʻaoʻao o ka nānā ʻana i ka honua, leʻaleʻa i ke ʻano, a me ka pale ʻana i ka pilikino.

3.Energy-Saving

4. Hōʻike pahū:

Kāohi i ka paʻi ʻana o nā ʻāpana i hana ʻia ma hope o ka haki ʻana o ke aniani, e hoʻopili pono i nā ʻāpana i ke kiʻiʻoniʻoni.

4. Hoʻonui i ke ola o nā hale

5.Change kala e hoʻonui i ka helehelena:

He ʻokoʻa nā kala o ke kiʻi kūkulu hale, no laila e koho i kahi kala āu e makemake ai e hoʻololi i ke ʻano o ke aniani.

Hoʻokaʻawale ʻia ke kiʻi ʻoniʻoni i ʻekolu mau ʻāpana e pili ana i kā lākou mau hana a me ka laulā noi: ke kūkulu ʻana i nā kiʻiʻoniʻoni mālama ikehu, nā kiʻiʻoniʻoni pahū palekana, a me nā kiʻiʻoniʻoni hoʻonaninani i loko.

7

Ka manawa hoʻouna: Mei-11-2023